Vi lytter til dine behov

Vi lytter til jeres behov og finder den bedst mulige løsning, som opfylder det behov.

Er det funktionaliteten, prisen eller noget tredje, som er din udfordring, vil vi med vores kompetencer og mangeårige erfaring i branchen, kunne afdække markedet og give dig et bud på løsningen.

Dine fordele som indkøber

Mere sundhed for pengene

Vi ønsker at skabe mere sundhed for pengene og finde den løsning, du mangler for at hjælpe patienterne – både i dag, i morgen og i næste uge. Har du områder (udbud eller daglige indkøb) hvor du søger alternativer eller nye løsninger? Så står vi klar til at assistere.

Giv os en udfordring, og vi vil tage den op. Vores speciale er at skabe de løsninger, I har brug for, til den rette pris og med det rette formål.

Vi lytter til dine behov

Vi lytter til jeres behov og finder den bedst mulige løsning, som opfylder behovet. Er det funktionaliteten, prisen eller noget trejde, som er din udfordring. Vil vi konkret med vores kompetencer og mangeårige erfaring i branchen, kunne afdække markedet og give dig et bud på løsningen.

Fortæl os mere om din udfordring, vi er her for din skyld. Har du set noget nyt og spændende, så kontakt os og vi vil afdække markedet, så du kan vælge det bedste markedet kan tilbyde. Når vi finder løsningen sammen, sikrer vi nem adgang til løsningen via lagerføring og distribution fra vores centrale lager i Horsens.

Forbedrede løsninger

Vi ønsker at skabe løsninger i dag, i morgen og i næste uge, som bliver bedre end eksisterende løsninger. Vores speciale er at skabe de løsninger, som I har brug for, til den rette pris og formål. Det er afgørende at produktet og løsningen fungerer for dig, og det er ofte produktet eller løsningens positive påvirkning af din arbejdssituation, der udgør den største forbedring og fordel i forhold til gårsdagens løsning.

Løsninger der både er en fordel for din arbejdsdag, og samtidig en besparelse, har oftest størst mulighed for at blive en realitet.

Vi skaber fordele og værdi hele vejen rundt. Vi ønsker at skabe løsninger der afdækker problemstillinger hele vejen rundt.
• Patienten.
• Sundhedspersonalet.
• Økonomien.
• Miljøet.

Vi ser os selv som nuværende og fremtidige patienter

Vi ser os selv som både nuværende og fremtidige patienter. Når vores produkter eller løsninger bliver anvendt, stræber vi efter at forstå patientens perspektiv og oplevelse. Dette giver os mulighed for at forbedre og tilpasse vores løsninger, så de ikke kun opfylder, men også overgår forventningerne.

Efter nøje at have undersøgt nuværende procedurer og behov, udvikler vi skræddersyede løsninger, der forbedrer patientoplevelsen. Vores mål er, at et samarbejde med os ikke kun skal være frugtbart, men også en investering af din tid.

Produkter der er bedre for miljøet

Vores målsætning er altid, at den fremtidige løsning skal være bedre for miljøet end den nuværende løsning. Herved sikrer vi, at vi bevæger os i den rigtige retning.

Vi vil løbende forbedre styringen af vores aktiviteter med henblik på forebyggelse og begrænsning af den virkning vores aktiviteter har på miljøet. Vi tager ansvar for og har en oprigtig interesse i at minimere miljøbelastningen. Hvert år udvælger vi fokusområder på miljøområdet, som vi arbejder målrettet med.

Dagligt er miljø med i vores overvejelser ved valg af produkter, leverandører og transportører. Ved valg af emballage vurderes miljøbelastningen, ligesom genanvendelse generelt er en væsentlig faktor for os.

Kontakt os

Mandag – Torsdag: 8:30 – 15:30
Fredag: 8:30 – 15:00
Weekend og Helligdage: Lukket

H. Dam Kærgaard A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup