Miljø

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker at gøre verden til et bedre sted -
vi skaber morgendagens løsninger


I Dam Kærgaard ønsker vi generelt at skabe løsninger, som gør noget bedre for verden end i går. Miljøet er derfor altid i fokus, når vi vælger produkter og fremstiller kundetilpassede løsninger.

Når vi skaber nye løsninger med vores kunder og samarbejdspartnere, overvejer vi altid hvilke miljømæssige forbedringer vi har mulighed for indarbejde. Ofte er der nemlig ”gratis” forbedringer at hente blot ved at tænke sig om.

Vi har fokus på at løsningerne kun indeholder de elementer som skal bruges, således at der ikke er spild. Ved design af kundetilpassede løsninger vurderes altid muligheden for at benytte elementer hvor materialeforbrug optimeres, således at der også kan optimeres i transporten.

Vores målsætning er altid, at den fremtidige løsning skal være bedre for miljøet end den løsning den erstatter.
Herved sikrer vi, at vi bevæger os i den rigtige retning.


Andre gange kan en miljøforbedring medføre en øget økonomisk omkostning, og det kan også være acceptabelt.
Der skal dog være en acceptabel sammenhæng mellem den øgede udgift og den opnåede miljøforbedring.
Derfor søger vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, at blive enige om hvad forskellige miljøforbedringer er ”værd”.
Vi skaber de løsninger verden har brug for i dag, i morgen og i næste uge, alle med fokus på at de bliver bedre end dem vi har bragt til verden i går – også i forhold til bæredygtighed.

 

 

 

 

"Plast bakker kan udskiftes med FSC certificeret pap bakker, eller ønskes flergangs frem for engangsløsninger er vi også klar til det at hjælpe med det."

 

Vi er bevidste om at vi opererer i et område,
der er udfordrende rent miljømæssigt.


Engangsartikler til hospitaler er ofte produkter fremstillet af plast, beregnet til at blive brugt 1 gang og kasseret efterfølgende – ofte via forbrænding da produkterne er blevet til klinisk risikoaffald efter brug.

Indtil vi – eller andre – finder løsningen på helt at fjerne miljøbelastningen af produkter til hospitaler, vil vi søge at påvirke tingene i en bedre retning.

Hver gang vi er involveret i en ny løsning og produkt, vil vi søge at løsningen og produktet skal være bedre for miljøet end den løsning, der anvendes i dag.

Vi arbejder bredt indenfor medicoteknisk udstyr – kundetilpassede løsninger, engangsprodukter, flergangsprodukter, digitale løsninger mm.

 

 


 

 

 


 

Kontakt os for dialog
om hvor vi sammen kan 
skabe en forbedring for miljøet.

 

Læs mere om vores fokus områder


Lad os hjælpe med løsningen til den udfordring som ligger på dit bord mandag morgen – vi kan løse flere af dine udfordringer end du tror.


Vi ønsker at gøre din hverdag nemmere, med de rette produkter og løsninger tilgængelige, på det rette tidspunkt til den rette opgave.


Vi ser os selv som patient, når vi skaber løsningen.